concert: Emil Landman in Paard op VRIJDAG 07 SEPTEMBER 2018

  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
  • Emil Landman
    Emil Landman - 3/10 - De Helling, Utrecht
VR.
07 SEP
EMIL LANDMAN Paard Café, 15:30 uur Paard, Den Haag
2018
Hoofdprogramma Emil Landman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 september 2018.
Dat is 1666 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Emil Landman in Paard
DEZE Emil Landman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 sep
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Een wereldrecordpoging meeste concerten in 12 uur verbreken, dat doe je niet zo maar even. Emil Landman gaat deze poging aan met wel acht concerten door heel Nederland. De singer-songwriter komt op 7 september met zijn nieuwste plaat Vinter//Sommer en met deze ludieke actie slingert hij het album de wereld in.

De altijd enthousiaste romanticus heeft met Vinter // Sommer zijn meest intieme, waarheidsgetrouwe plaat geschreven. Als liedjesschrijver heeft hij altijd de goede gave gehad om de wereld mooier uit te beelden dan ze misschien daadwerkelijk is. En daar willen wij alleen maar over mee dromen. Dit bijzondere concert duurt maar even en kost nog minder dan een frisje of een biertje. Voor 1 euro kun je de show van 15 minuten bijwonen en ben je tevens een belangrijk onderdeel van deze wereldrecordpoging.

Foto's van Emil Landman

Foto Emil Landman te DI-RECT - 10/03 - TivoliVredenburg Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017 Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015 Foto Emil Landman te Fields of Joy 2017 Foto Emil Landman te Stukafest Leiden 2015 Foto Emil Landman te Emil Landman - 18/5 - Cultkelder
 
Bekijk alle 23 foto's van Emil Landman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest