concert: The Mighty Breaks + The Hazzah in Altstadt

VR.
19 OKT
THE MIGHTY BREAKS + THE HAZZAH 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2018
HOOFDPROGRAMMA The Mighty Breaks
VOORPROGRAMMA The Hazzah
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Mighty Breaks + The Hazzah in Altstadt
DEZE The Mighty Breaks + The Hazzah TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 okt
Altstadt, Eindhoven
€ 7,50

EXTRA INFORMATIE

The Mighty Breaks: Vijf vrienden die met hun garage, pop en 90's alternative-geluid doen denken aan The Dandy Warhols, The Jesus and Mary Chain en Guided By Voices. Lekker dus!
Onze politieke hoofdstad Den Haag weet om de zoveel tijd iets fantastisch te baren. Golden Earring, Anouk en Di-rect zij er maar drie uit een hele reeks. En nu kan daar The Mighty Breaks en The Hazzah aan worden toegevoegd. En dat de heren eigenlijk uit Voorschoten komen, vergeten we gewoon snel weer.

De muziek van The Hazzah is puur, ongelikt en doordrongen van een eeuwige jeugdige energie. Klinkt als een dronken one-night-stand tussen The Black Lips en Allah-Las.
The Hazzah komt voort uit de liefde voor de muziek én voor elkaar. Ze hoorden de galmende geluiden uit Californië, van vroeger en van nu, en gaven er hun eigen draai aan. Hun nieuwe EP, XEX, is ontstaan in de rauwe binnenstad van Den Haag en die ruwe randjes van de stad zijn terug te horen in de liedjes.

FOTO'S VAN The Hazzah

Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto The Hazzah te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto The Hazzah te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 9 foto's van The Hazzah

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS