concert: Radkey in Rotown

ZA.
19 JAN
RADKEY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Radkey

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 januari 2019.
Dat is 90 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Radkey in Rotown
DEZE Radkey TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 jan
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Niets, maar dan ook NIETS, houdt Radkey tegen om een verpletterende show neer te zetten. Zelfs wanneer de PA uitvalt speelt het jonge punktrio gewoon door alsof het lot van het universum op het spel staat. Net als Star-Lord komen de broertjes Dee, Isaiah en Solomon Radke uit Missouri; het idee om samen een bandje te beginnen ontpopte toen ze de film School Of Rock met Jack Black op DVD keken.

Inderdaad, de optredens van Radkey kenmerken zich door de vele nerdy knipoogjes naar popcultuur, striphelden en Japanse anime. Ze coveren de themesong van tekenfilmserie Teen Titans en maken Jar Jar Binks een kopje kleiner in de waanzinnige stopmotionclip van Glore.

Vier jaar geleden gaf Radkey al een glorieus optreden Rotown, dus het vervolg kon niet uitblijven. Zet je schrap voor een avond topentertainment en spektakel van de bovenste plank. Een buitenaardse goede bakherrie, dit Radkey uit Missouri. Missouri? That’s on Earth, you dipshit!

FOTO'S VAN Radkey

Foto Radkey te Radkey - 21/01 - Paradiso Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Rock Werchter 2014 - dag 1 Foto Radkey te Radkey - 21/01 - Paradiso Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Rock Werchter 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 18 foto's van Radkey

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST