concert: Radkey in Rotown

ZA.
19 JAN
RADKEY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Radkey
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Radkey in Rotown
Tickets Radkey:
za 19 jan
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Niets, maar dan ook NIETS, houdt Radkey tegen om een verpletterende show neer te zetten. Zelfs wanneer de PA uitvalt speelt het jonge punktrio gewoon door alsof het lot van het universum op het spel staat. Net als Star-Lord komen de broertjes Dee, Isaiah en Solomon Radke uit Missouri; het idee om samen een bandje te beginnen ontpopte toen ze de film School Of Rock met Jack Black op DVD keken.

Inderdaad, de optredens van Radkey kenmerken zich door de vele nerdy knipoogjes naar popcultuur, striphelden en Japanse anime. Ze coveren de themesong van tekenfilmserie Teen Titans en maken Jar Jar Binks een kopje kleiner in de waanzinnige stopmotionclip van Glore.

Vier jaar geleden gaf Radkey al een glorieus optreden Rotown, dus het vervolg kon niet uitblijven. Zet je schrap voor een avond topentertainment en spektakel van de bovenste plank. Een buitenaardse goede bakherrie, dit Radkey uit Missouri. Missouri? That’s on Earth, you dipshit!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Radkey

Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Rock Werchter 2014 - dag 1 Foto Radkey te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto Radkey te Rock Werchter 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 9 foto's van Radkey

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN