concert: Marlene Bakker in Nijend 24 op VRIJDAG 13 JULI 2018

  • Marlene Bakker
    Tussen de hoge Bomen 2019
    © Arend Jan Hermsen
  • Marlene Bakker
    Tussen de hoge Bomen 2019
    © Arend Jan Hermsen
VR.
13 JUL
MARLENE BAKKER 20:30 uur Nijend 24, Anderen
2018
Hoofdprogramma Marlene Bakker
Toegang 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 13 juli 2018.
Dat is 2113 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin Marlene zingt over de magie van het noorden en waar het aardse Gronings naadloos aansluit op de hedendaagse Indiepop en laat ze horen hoe mooi en poëtisch het Gronings is.

Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Gronings talig circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.
Haar onlangs verschenen debuutalbum RAIF is inmiddels her en der al veelgeprezen. Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Bol van verlangen, weemoed en romantiek. De single ‘Waarkhanden’ gaat over terug gaan naar je roots na lang te zijn weggeweest. Heimwee en angst om terug te keren zijn vermengd in dit lied waarbij je kan concluderen dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Foto's van Marlene Bakker

Foto Marlene Bakker te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Marlene Bakker te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Marlene Bakker te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Marlene Bakker te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Marlene Bakker te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Marlene Bakker te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Marlene Bakker

Gerelateerd nieuws