concert: Oomph! in Iduna

ZA.
16 MRT
OOMPH! 20:00 uur Iduna, Drachten
2019
HOOFDPROGRAMMA Oomph!
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Oomph! in Iduna
DEZE Oomph! TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 mrt
Iduna, Drachten
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

De Duitse band Oomph! komt naar Iduna voor een exclusieve NL show! De pioniers van de Duitse industrial/gothic rock scene werken momenteel aan een nieuw studio-album, aanleiding voor een Europese tour in 2019.
In de jaren 90 is Oomph! samen met Rammstein één van de bands geweest die een nieuwe muziekscene vormden in Duitsland. Met hun vernieuwende geluid van metal, industrial, alternative rock, electronica en gothic hebben de Duitsers een grote fanschare verworven.
Oomph! is nooit bang geweest om de gevestigde orde aan de kaak te stellen met hun controversiële teksten die vaak de maatschappij bekritiseren. In 2015 vierde de band nog zijn 25-jarig jubileum met het studio-album XXV. Het trio is zich altijd blijven vernieuwen en werkt momenteel aan hun 13e album, waarvan de releasedatum gepland staat voor 18 Januari 2019 via Napalm Records.
Kortom, dat belooft een show met veel nieuw materiaal maar uiteraard mogen de klassiekers niet ontbreken!

FOTO'S VAN Oomph!

Foto Oomph! te Huntenpop 2004 Foto Oomph! te Dynamo Open Air 2004 Foto Oomph! te Amphi Festival 2015 - Zondag Foto Oomph! te Rock am Ring 2008 Foto Oomph! te Amphi Festival 2015 - Zondag Foto Oomph! te Amphi Festival 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 27 foto's van Oomph!

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST