concert: Culture Abuse in Rotown op DONDERDAG 15 NOVEMBER 2018 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Culture Abuse
    Lowlands 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Culture Abuse
    Lowlands 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Culture Abuse in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
15 NOV
CULTURE ABUSE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Culture Abuse

EXTRA INFORMATIE

Net als zielsverwanten Superchunk en The Hold Steady schrijft Culture Abuse powerpop voor de gevoelige dichter. De band biedt op nieuwste langspeler dezelfde sterke rockfundamenten en gedenkwaardige, maatschappijkritische teksten als op debuut Peach. Culture Abuse verkent op Bay Dream nieuw terrein, letterlijk én figuurlijk. Frontman David Kelling verruilde San Francisco voor Los Angeles, en de liedjes lezen als open brieven aan deze twee metropolen van de Californische kust.

Voor een debuutplaat was Peach een zware bevalling voor Kelling en zijn maten: de dood, verlies en de onmogelijkheid om als artiest te kunnen leven in de stad domineerden het songmateriaal. Maar op Bay Dream durft de band weer open en bloot te dromen. Als je voor Green Day mag openen en getekend wordt door het gerenommeerde Epitaph, dan is dat bevestiging genoeg voor je eigen bestaansrecht.

Foto's van Culture Abuse

Foto Culture Abuse te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Culture Abuse te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Culture Abuse te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Culture Abuse te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Culture Abuse te Lowlands 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Culture Abuse