concert: Millionaire in Rotown

WO.
24 OKT
MILLIONAIRE 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Millionaire
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Millionaire in Rotown
Tickets Millionaire:
wo 24 okt
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Millionaire is terug van een lange winterslaap en dat is eigenlijk helemaal vanzelf gekomen. Voorman Tim Vanhamel kwam met muziek die dezelfde “groove, experiment en avontuur” bevatte als het volprezen debuut Outside the Simian Flock en het door Josh Homme geproduceerde Paradisiac. Het geweldige nieuwe album Sciencing is dus niet ontstaan uit sentiment: het is de Millionaire in Vanhamels brede universum die plots ontwaakt.

De Vlaamse gitaarheld is een van de meest productieve artiesten uit de lage landen gebleven. Hij schreef de soundtrack voor de serie Benidorm Bastards, richtte Broken Glass Heroes op met Pascal Deweze, speelde met rockers The Hickey Underworld en freejazz-hardcore collectief Eat Lions. De Hand van God bepaalt dat het tijd is voor Millionaire: nog even opwindend, sexy en slagvaardig als altijd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Millionaire

Foto Millionaire te Pukkelpop 2005 Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Millionaire te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Millionaire te Motel Mozaïque Foto Millionaire te Lowlands 2002
 
Bekijk alle 14 foto's van Millionaire

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN