concert: DeWolff in Neushoorn

VR.
11 JAN
DEWOLFF Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
HOOFDPROGRAMMA DeWolff
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets DeWolff in Neushoorn
DEZE DeWolff TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 11 jan
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Yeah! De psychedelische rockers van DeWolff timmeren hard aan de weg en trekken met gloednieuwe plaat ‘Thrust’ door Europa. Vanavond rocken ze in onze Grote Zaal.

Tien jaar lang staan ze bekend om hun vintage sound en platen die zo uit de jaren '70 kunnen komen. Met 'Thrust' verandert dat. De plaat klinkt fris en modern, maar de kenmerkende DeWolff-energie is gebleven. En dat is bewust. Op de nieuwe plaat vangen ze namelijk hun bevlogen podiumenergie en representeren ze het geluid van rock-'n-roll anno 2018. Met venijnige hammondlicks, smaakvolle gitaarriffs en o zo groovy drums is het weer een plaat om je vingers bij af te likken. Net als Roger Glover van Deep Purple, Seasick Steve en The Black Keys zijn we fan van deze Limburgse livesensatie. We verheugen ons al op de rock-'n-rollshow zonder opsmuk waar ze zo om bekend staan.

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN DeWolff

Foto DeWolff te Helldorado 2018 Foto DeWolff te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto DeWolff te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 3 Foto DeWolff te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto DeWolff te Pinkpop 2010
 
Bekijk alle 235 foto's van DeWolff

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS