concert: DeWolff in Neushoorn

VR.
11 JAN
DEWOLFF Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
HOOFDPROGRAMMA DeWolff
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets DeWolff in Neushoorn
Tickets DeWolff:
vr 11 jan
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Yeah! De psychedelische rockers van DeWolff timmeren hard aan de weg en trekken met gloednieuwe plaat ‘Thrust’ door Europa. Vanavond rocken ze in onze Grote Zaal.

Tien jaar lang staan ze bekend om hun vintage sound en platen die zo uit de jaren '70 kunnen komen. Met 'Thrust' verandert dat. De plaat klinkt fris en modern, maar de kenmerkende DeWolff-energie is gebleven. En dat is bewust. Op de nieuwe plaat vangen ze namelijk hun bevlogen podiumenergie en representeren ze het geluid van rock-'n-roll anno 2018. Met venijnige hammondlicks, smaakvolle gitaarriffs en o zo groovy drums is het weer een plaat om je vingers bij af te likken. Net als Roger Glover van Deep Purple, Seasick Steve en The Black Keys zijn we fan van deze Limburgse livesensatie. We verheugen ons al op de rock-'n-rollshow zonder opsmuk waar ze zo om bekend staan.

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN DeWolff

Foto DeWolff te DeWolff - 04/05 - Paradiso Foto DeWolff te Bospop 2012 Foto DeWolff te Once in a blue moon festival 2018 Foto DeWolff te Bluesrock Festival Tegelen 2015 Foto DeWolff te Kadepop 2016 Foto DeWolff te DeWolff - 04/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 227 foto's van DeWolff

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS