concert: Closer To The Heart in Muziekgebouw Eindhoven op WOENSDAG 26 MAART 2008

  • Stephanie Struijk
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Stephanie Struijk
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
WO.
26 MRT
CLOSER TO THE HEART Rabobank Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2008
Hoofdprogramma Stephanie Struijk
Toegang € 16 (+ € 1 servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 26 maart 2008.
Dat is 4963 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In het voorjaar van 2005 is het al duidelijk. Het indrukwekkende debuutalbum ‘Away From Here’ van Stevie Ann ziet het levenslicht en toont in één klap aan dat er sprake is van een nieuw muzikaal multitalent. Een jonge meid met een prachtige stem en bijzonder mooie liedjes. Binnen slechts één jaar is de 20-jarige Limburgse toegetreden tot de top van de Nederlandse popwereld met als kroon op haar werk een Zilveren Harp.

Inmiddels zijn er alweer ruim 30000 exemplaren verkocht van ‘Away From Here’ en het succes zet zich voort. Stevie Ann schitterde deze zomer met haar band op tal van festivals, waaronder Pinkpop. En op 1 oktober is haar gloednieuwe album 'Closer To The Heart' een feit. Als voorbode daarop is de eerste single 'Get Away' al te horen op radio en tv.

Foto's van Stephanie Struijk

Foto Stephanie Struijk te Stevie Ann - 23/01 - Oosterpoort Foto Stephanie Struijk te Mega Beach Happening Foto Stephanie Struijk te Noorderslag 2008 Foto Stephanie Struijk te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Stephanie Struijk te Stevie Ann - 20/3 - Paradiso Foto Stephanie Struijk te Mega Beach Happening
 
Bekijk alle 53 foto's van Stephanie Struijk

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws