concert: Broeder Dieleman in Kantine Walhalla

  • Broeder Dieleman
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Anja de Bruijn
VR.
12 OKT
BROEDER DIELEMAN 20:00 uur Kantine Walhalla, Rotterdam (door: Rotown )
2018
Hoofdprogramma Broeder Dieleman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 oktober 2018.
Dat is 631 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Broeder Dieleman in Kantine Walhalla
DEZE Broeder Dieleman TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 okt
Kantine Walhalla, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Met albums als Alles Is IJdelheid en Gloria geeft broeder Dieleman een eigen mystieke draai aan Zeeuws-Vlaamse polderfolk. De muzikale grenzen van Dieleman reiken veel verder dan gitaar en stem: Uut De Bron was bijvoorbeeld een fraai experimenteel werk waarbij geluidscollages, veldopnamen en melodieën samensmelten tot een meeslepend geheel.

Het komende project Komma wordt uitgebracht als dubbelalbum én fotoboek; samen vertellen ze het verhaal van het krekengebied in het Land van Axel. De eerste helft bevat liedjes in bandbezetting, terwijl de tweede helft een instrumentale impressie is over een specifieke kreek: ’t Gat van Pinten. Bij elkaar vormt het een eerbetoon aan de mysterieuze wateren van Zeeuws Vlaanderen, een land van waterkanten.

De shows van broeder Dieleman zijn altijd merkwaardige, intieme ervaringen die de afstand tussen artiest en publiek overbruggen.

Foto's van Broeder Dieleman

Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Broeder Dieleman te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Broeder Dieleman te Kris Kristofferson - 2/12 - 013 Foto Broeder Dieleman te Tussen de hoge Bomen 2019
 
Bekijk alle 16 foto's van Broeder Dieleman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws