concert: The Dawn Brothers in Rotown op DONDERDAG 11 OKTOBER 2018

  • The Dawn Brothers
    DeWolff - 04/05 - Paradiso
  • The Dawn Brothers
    Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
11 OKT
THE DAWN BROTHERS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma The Dawn Brothers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 oktober 2018.
Dat is 2109 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Dawn Brothers in Rotown
DEZE The Dawn Brothers TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 11 okt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? The Dawn Brothers arriveerden weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig, maar de jonge honden hebben hun blik inmiddels volledig op het heden – correctie: de toekomst – gericht! Op de gloednieuwe single Sweet Love, het veelbelovende voorproefje van het tweede album, klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. Hier begint daadwerkelijk een nieuwe dageraad, waarbij de sixties en seventies nog steeds het startpunt maar niet langer de bestemming vormen.

Wat die bestemming dan wel is? Nou, de meer dan 160 podia in binnen- en buitenland die de band de vorig jaar aandeed bijvoorbeeld. Daar gaven de pretentieloze Rotterdamse rockers plankgas zonder poespas, met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit en shows waarin elk radertje bijdraagt aan een soepel lopende machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

Foto's van The Dawn Brothers

Foto The Dawn Brothers te Metropolis Festival 2017 Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag Foto The Dawn Brothers te Welcome To The Village 2019 - donderdag Foto The Dawn Brothers te Heartland Festival 2018 Foto The Dawn Brothers te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto The Dawn Brothers te TakeRoot 2021
 
Bekijk alle 40 foto's van The Dawn Brothers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest