concert: Vinchenzo in Paard

ZO.
07 OKT
VINCHENZO Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA Vinchenzo

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 07 oktober 2018.
Dat is 256 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Vinchenzo in Paard
DEZE Vinchenzo TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 07 okt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Pas 18 lentes jong is hij, maar zijn successen rijzen nu al de pan uit. Vinchenzo deed mee aan The voice of Holland, sleepte diverse prijzen binnen, scoorde een dikke hit met ‘Daily’, verkocht Paradiso Amsterdam in 10 minuten uit en heeft in ons land al zo zijn eigen “beliebers” achter hem aan. Maar je hoeft geen vrouw te zijn om van hem te houden: zijn no nonsense pop en smooth R&B-hits bevatten een gigantische aanstekelijkheid en zijn lyrics gaan van komisch naar herkenbaar.

De zanger komt uit een muzikale familie en het werd hem met de paplepel ingegoten. Niet gek dat het niet lang duurde voor hij zelf in de muziekwereld belandde. Toen hij pas 8 jaar was trad hij voor het eerst op samen met zijn vader, 2 jaar later deed hij mee met het programma ‘My Name Is Michael’ en eindigde hij bij de laatste 10 kandidaten. Hij bleef opvallen, want ook in 2012 was het raak en kwam hij ver in bij The Voice Kids.

FOTO'S VAN Vinchenzo

Foto Vinchenzo te Vinchenzo - 25/4 - Paradiso Foto Vinchenzo te 538 Koningsdag 2018 Foto Vinchenzo te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto Vinchenzo te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto Vinchenzo te Vinchenzo - 25/4 - Paradiso Foto Vinchenzo te 538 Koningsdag 2019
 
Bekijk alle 19 foto's van Vinchenzo

GERELATEERD NIEUWS