concert: Vinchenzo in Doornroosje

VR.
26 OKT
VINCHENZO Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Vinchenzo

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 oktober 2018.
Dat is 328 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Vinchenzo in Doornroosje
DEZE Vinchenzo TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 26 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Vinchenzo Tahapary is bekend geworden door het programma ‘The Voice Of Holland’ waarin hij de derde plaats haalt. De 18-jarige pop zanger uit Tiel scoorde in 2017 al twee hits met ‘Steady Love’ en ‘Daily’. In april van dit jaar bracht hij nieuwe single ‘Headphone’ uit en het lijkt er op dat hij hier ook weer hoge ogen mee gaat gooien.
Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo het podium opgevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL. Hierdoor belandt hij in het zevende seizoen van ‘The Voice Of Holland’. Vinchenzo kiest Ali B als coach en schopt het tot aan de finale. Als deelnemer van The Voice staat je maar zelden een grote carrière te wachten. Vinchenzo lijkt de uitzondering. Hij introduceerde zichzelf met loepzuivere covers maar met zijn zelfgeschreven muziek lijkt hij nu door te groeien tot een ultieme tienerster.

FOTO'S VAN Vinchenzo

Foto Vinchenzo te Vinchenzo - 25/4 - Paradiso Foto Vinchenzo te Xite Awards - 23/11 - Melkweg Foto Vinchenzo te Vinchenzo - 25/4 - Paradiso Foto Vinchenzo te Vinchenzo - 25/4 - Paradiso Foto Vinchenzo te 538 Koningsdag 2019 Foto Vinchenzo te 538 Koningsdag 2018
 
Bekijk alle 19 foto's van Vinchenzo

GERELATEERD NIEUWS