concert: Blaudzun in Fluor

ZA.
08 DEC
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:00 uur Fluor, Amersfoort
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Blaudzun in Fluor
DEZE Blaudzun TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 08 dec
Fluor, Amersfoort
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013 Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/11 - 013 Foto Blaudzun te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 253 foto's van Blaudzun

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN