concert: Blaudzun in Patronaat

ZA.
01 DEC
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Blaudzun in Patronaat
Tickets Blaudzun:
za 01 dec
Patronaat, Haarlem
€ 25,40

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 24 mei 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Blaudzun - 24/1 - Tivoli Vredenburg Foto Blaudzun te Dauwpop 2013 Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Blaudzun te Songbird Festival 2016 - Zondag
 
Bekijk alle 253 foto's van Blaudzun

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS