concert: Blaudzun in Patronaat op ZATERDAG 01 DECEMBER 2018

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Blaudzun - 10/3 - Patronaat
    © Bert Vethaak
ZA.
01 DEC
BLAUDZUN Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2018
Hoofdprogramma Blaudzun

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 december 2018.
Dat is 1945 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Blaudzun in Patronaat
DEZE Blaudzun TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 dec
Patronaat, Haarlem
€ 25,40

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Blaudzun te Werfpop 2018 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013 Foto Blaudzun te Indian Summer Foto Blaudzun te Appelpop 2014 Foto Blaudzun te Pinkpop 2022 - Vrijdag
 
Bekijk alle 286 foto's van Blaudzun

Gerelateerd nieuws