concert: Blaudzun in Paard

VR.
30 NOV
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Blaudzun in Paard
Tickets Blaudzun:
vr 30 nov
Paard, Den Haag
€ 22,50 - 25,00

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Indian Summer Foto Blaudzun te Blaudzun - 24/1 - Tivoli Vredenburg Foto Blaudzun te Brabant Open Air 2013 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013
 
Bekijk alle 253 foto's van Blaudzun

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN