concert: Blaudzun in Paard

VR.
30 NOV
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Blaudzun in Paard
DEZE Blaudzun TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 30 nov
Paard, Den Haag
€ 22,50 - 25,00

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Dijkpop 2012 Foto Blaudzun te Oerol 2014 Foto Blaudzun te Werfpop 2018 Foto Blaudzun te Festival deBeschaving 2014 Foto Blaudzun te Festival deBeschaving 2014 Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010
 
Bekijk alle 253 foto's van Blaudzun

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST