concert: Blaudzun in Metropool

ZO.
11 NOV
BLAUDZUN 20:00 uur Metropool, Hengelo
2018
HOOFDPROGRAMMA Blaudzun

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 11 november 2018.
Dat is 218 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Blaudzun in Metropool
DEZE Blaudzun TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 11 nov
Metropool, Hengelo
€ 24,50

EXTRA INFORMATIE

De dikke vierkante bril, het gitzwarte sluikhaar en dito baard, zijn brede gestalte: Johannes Sigmond alias Blaudzun is een imposante verschijning. De bezwerende muziek, groots vertolkte liedjes, verbloemd met een rijke instrumentatie en zijn stem zijn uit duizenden te herkennen.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre.

Met het derde, en in omvang grootste, deel van zijn albumtrilogie “Jupiter” in aantocht trekt Blaudzun met zijn band dit najaar de clubs weer in. Een optreden van de eigenzinnige muzikant zorgt altijd voor momenten die je nog een lange tijd zult herinneren.

FOTO'S VAN Blaudzun

Foto Blaudzun te Pinkpop 2013 - Zondag Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Blaudzun te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Blaudzun te Appelpop 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/11 - 013
 
Bekijk alle 258 foto's van Blaudzun

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS