concert: The Answer in Doornroosje op WOENSDAG 17 OKTOBER 2007

  • The Answer
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • The Answer
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
WO.
17 OKT
THE ANSWER Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2007
Hoofdprogramma The Answer
Toegang 12

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 17 oktober 2007.
Dat is 6037 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Noord-Ierse rockformatie The Answer zit niet geheel toevallig op hetzelfde label als AC/DC. Het vorig jaar verschenen debuutalbum 'Rise' roept dan ook associaties op met de strakke rock van AC/DC maar ook met Wolfmother, The Darkness, The Free, Led Zeppelin, Deep Purple. 'Rise' staat vol classic rock (seventies rock); groovy rocksongs worden afgewisseld met energieke tracks en een fraaie ballad.
In Nederland was viertal te zien op onder meer Eurosonic en Lowlands. Tijdens die opwindende optredens bleek zanger Cormac Neeson de grootste troef van The Answer. Neeson heeft namelijk een strot waarmee hij dwars door een diepgevroren pakje boter snijdt. Tel daar de ongeremde energie bij op die het viertal op het podium uitstraalt, evenals de talloze rauwe riffs van gitarist Paul Mohan en de superstrak rockende ritmesectie en je hebt enigszins een idee van wat je vanavond te wachten staat.

Foto's van The Answer

Foto The Answer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto The Answer te Dauwpop 2007 Foto The Answer te Bevrijdingspop Haarlem 2007 Foto The Answer te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto The Answer te Lowlands 2007 Foto The Answer te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 33 foto's van The Answer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest