concert: The Living End in Rotown op DONDERDAG 23 AUGUSTUS 2018

  • The Living End
    Lokerse Feesten 2018 - Woensdag
  • The Living End
    Lokerse Feesten 2018 - Woensdag
DO.
23 AUG
THE LIVING END 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma The Living End

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 augustus 2018.
Dat is 2045 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Living End in Rotown
DEZE The Living End TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 aug
Rotown, Rotterdam
€ 21,50

EXTRA INFORMATIE

e Australische punkabillyhelden The Living End waren in de jaren negentig een van de meest geestdriftige livebands op deze planeet. Binnen de kern van Chris Cheney, Andy Strachnan en Scott Owen waren er in het verleden vaak spanningen, maar dat kwam de bevlogen podiumenergie gelukkig vaak ten goede. The Living End is louter een krachtmeting van jewelste, eentje die je vanaf de aftel kunt proeven.

Deze volharding blijft na ruim twee decennia voor interessante scenario’s zorgen. Aan de ene kant dook de band in de studio om het meest intense, urgente album te schrijven uit hun loopbaan: State Of Emergency. Aan de andere kant wilde The Living End haar vakmanschap en oog voor detail in de praktijk brengen. Het resultaat: een album die de toch al vlammende rock ‘n’ roll naar een nóg hoger plan tilt.

Foto's van The Living End

Foto The Living End te The Living End - 11/06 - Melkweg Foto The Living End te Lokerse Feesten 2018 - Woensdag Foto The Living End te Groezrock 2009 Foto The Living End te Lowlands 2009 Foto The Living End te Lowlands 2009 Foto The Living End te The Living End - 11/06 - Melkweg
 
Bekijk alle 25 foto's van The Living End

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest