concert: Rapalje / The Killkennys in Groene Engel op VRIJDAG 08 JUNI 2018

  • Rapalje
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Rapalje
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
VR.
08 JUN
RAPALJE / THE KILLKENNYS 20:00 uur Groene Engel, Oss
2018
Hoofdprogramma Rapalje The Killkennys

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 08 juni 2018.
Dat is 2142 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rapalje / The Killkennys in Groene Engel
DEZE Rapalje / The Killkennys TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 08 jun
Groene Engel, Oss
€ 16,50 - 17,50

EXTRA INFORMATIE

Rapalje
Rapalje was jarenlang een graag geziene gast in de Groene Engel, het is dan ook een feestje dat de vier mannen weer terug komen. Niet al te lang geleden speelden ze nog in een uitverkocht theater, maar nu is de popzaal aan de beurt! Stampende jigs en reels, gevoelige ballades en een vleugje heavy metal nemen je mee door Schotse hooglanden, Ierse vlakten, taveernes en herbergen.

The Kilkennys
Iedereen die ooit een concert van de Ierse folkgroep The Kilkennys heeft meegemaakt, is het er over eens: deze band is een absolute live-sensatie! De vier ras-Ieren meanderen op energieke wijze door hun folk repertoire. Bands als The Dubliners en The Clancy Brothers zijn lichtende voorbeelden voor The Kilkennys. Van bestaande traditionals weten de muzikante iets totaal eigens te maken, zonder de essentie van de songs uit het oog te verliezen. “We willen die traditie voortzetten en levend houden."

Foto's van Rapalje, The Killkennys

Foto Rapalje te Castlefest 2007 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012 Foto Rapalje te Castlefest 2006 Foto Rapalje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Rapalje

Gerelateerd nieuws