concert: Leif de Leeuw Band in Beauforthuis op ZONDAG 09 DECEMBER 2018

  • Leif de Leeuw Band
    Ramblin' Roots 2021
    © Filip Heidinga
  • Leif de Leeuw Band
    Ramblin' Roots 2021
    © Filip Heidinga
ZO.
09 DEC
LEIF DE LEEUW BAND 20:00 uur Beauforthuis, Austerlitz
2018
Hoofdprogramma Leif de Leeuw Band
Toegang Entree € 17,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 09 december 2018.
Dat is 1937 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én.... inderdaad The Allman Brothers band. In april 2017 speelde hij met zijn band in de Boerderij als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische muzikant Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker. Het betekende het einde van het Allman Brothers tijdperk en een belangrijke trigger om deze muzikale uitdaging aan te gaan.


De Leif de Leeuw Band is de band die geformeerd is rondom de getalenteerde multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw. Samen met zanger/gitarist Sem Jansen, drummer Tim Koning en bassist Boris Oud vormt hij dit bijzondere kwartet. De band speelt bluesrock met veel dampende riffs en snijdende twin-leads. Dat alles overgoten met een vette seventies saus.

Foto's van Leif de Leeuw Band

Foto Leif de Leeuw Band te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024 Foto Leif de Leeuw Band te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024 Foto Leif de Leeuw Band te Waterpop 2018 Foto Leif de Leeuw Band te Ramblin' Roots 2021 Foto Leif de Leeuw Band te Rhythm & Blues Night Foto Leif de Leeuw Band te Rhythm & Blues Night
 
Bekijk alle 13 foto's van Leif de Leeuw Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws