concert: After All / Agent Steel / Vicious Rumors in De Bosuil

Podiuminfo foto's van After All / Agent Steel / Vicious Rumors in De Bosuil

DO.
06 SEP
AFTER ALL / AGENT STEEL / VICIOUS RUMORS 20:00 uur De Bosuil, Weert
2007
Toegang Voorverkoopprijs: €14,00
Entreeprijs: €16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 september 2007.
Dat is 4717 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Californische metalband Vicious Rumors heeft in zijn vijfentwintigjarige bestaan de nodige ups en downs meegemaakt. Toch heeft oprichter/gitarist Geoff Thorpe nooit daadwerkelijk overwogen de band ten grave te dragen. Eind vorig jaar was er dan ook een jubileum: het verschijnen van het tiende studioalbum van Vicious Rumors, "Warball' getiteld.
Heavy Metal van de bovenste plank!

In de tijd dat het ene relevante metal-album het andere overtreft, kent het Californische Agent Steel net zo'n cultstatus als Slayer en Venom. Debuutalbum Skeptiks Apocalypse uit 1985 is een instant klassieker die nog steeds in het curriculum van de Bachelor Metal voorkomt.

Met het nieuwe album "The Vermin Breed" trekt het Belgische After All de lijn van zijn voorgaande cd stevig door; hoorbaar genspireerd door de US metal en thrash van de jaren '80, maar telkens weer voorzien van een eigentijdse inbreng.

Foto's van After All, Agent Steel, Vicious Rumors

Foto After All te After All - 6/9 - Bosuil Foto After All te After All - 6/9 - Bosuil Foto Agent Steel te After All - 6/9 - Bosuil Foto Agent Steel te After All - 6/9 - Bosuil Foto Vicious Rumors te After All - 6/9 - Bosuil Foto Vicious Rumors te After All - 6/9 - Bosuil
 
Bekijk alle 2 foto's van After All
Bekijk alle 2 foto's van Agent Steel
Bekijk alle 9 foto's van Vicious Rumors

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest