concert: "Sounds of the Sixties" met Steady State + René in De Bosuil op ZATERDAG 01 SEPTEMBER 2007

ZA.
01 SEP
"SOUNDS OF THE SIXTIES" MET STEADY STATE + RENÉ 20:30 uur De Bosuil, Weert
2007
Voorprogramma Friends [USA]
Toegang 7,50 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 september 2007.
Dat is 6086 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Steady State is een band uit Midden Limburg met als motto Goud van Oud. De groep vertolkt muziek uit de zestiger en zeventiger jaren en gebruikt daarbij geen elektronische foefjes als sampling e.d. maar brengt alles authentiek en eerlijk. Ze zijn graag geziene gasten op dansavonden, feesten en festivals waar " gouwe ouwen " gevraagd worden.

René and his Alligators werd opgericht in 1959 door, volgens veel muziekliefhebbers, de beste gitarist van Nederland: René Nodelijk. Toen nog getooid met een "atoomkuif' wist hij vele instrumentale hits te scoren waaronder het niet meer van de radio weg te denken 'Guitar boogie' en 'In the mood'.

Friends is een negenkoppige sixties band die ontstaan is uit de samenvoeging van muzikanten uit de legendarische Limburgse balorkesten van de jaren '60 en '70 zoals 'The Crony's', 'The Snakes' en 'The Nevalos'.

Foto's van Friends [USA]

Foto Friends [USA] te MS Dockville Festival 2012 Foto Friends [USA] te MS Dockville Festival 2012 Foto Friends [USA] te MS Dockville Festival 2012 Foto Friends [USA] te MS Dockville Festival 2012 Foto Friends [USA] te MS Dockville Festival 2012
 
Bekijk alle 5 foto's van Friends [USA]

Gerelateerd nieuws