concert: Jamai in Doornroosje ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
16 JUN
JAMAI Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Jamai
TOEGANG 16,50

EXTRA INFORMATIE

Na een afwezigheid van vijftien jaar is Jamai Loman weer terug, de zanger heeft met ‘Genoeg Te Doen’ een nieuw pop-album uit en hij staat te popelen om het live te presenteren.

De eerste Idols-winnaar ooit heeft in de afgelopen jaren niet stil gezeten. De 33-jarige zanger heeft erg veel ervaring opgedaan in musicals.

Het album ‘Genoeg Te Doen’ is een luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare gezelligheid, maar vooral voor veel sfeer. Teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur. “Dit is een pop-album. Het heeft niets te maken met de theaterproducties waarin ik speelde.” Hij zingt in het Nederlands, omdat dat de taal is waarin hij zich het eerlijkst kan uitdrukken. Er is een hoofdrol voor de piano, op de toetsen werden de meeste liedjes geboren. Elton John is een snel gemaakte referentie, hij is immers een grote held van Jamai Loman. De oplettende luisteraar zal ook invloeden van Sam Smith horen, maar het is vooral Jamai Loman met zijn nieuwe pop sound.

FOTO'S VAN Jamai

Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Jamai te Canal Parade Amsterdam Gay Pride 2009 Foto Jamai te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
 
Bekijk alle 23 foto's van Jamai

GERELATEERD NIEUWS