concert: Schwarzblut in Burgerweeshuis op ZATERDAG 21 APRIL 2018

ZA.
21 APR
SCHWARZBLUT Concertzaal, 19:00 uur Burgerweeshuis, Deventer
2018
Hoofdprogramma Schwarzblut
Voorprogramma Non-Alignment Pact

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 april 2018.
Dat is 2168 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Schwarzblut in Burgerweeshuis
DEZE Schwarzblut TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 21 apr
Burgerweeshuis, Deventer
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Schwarzblut is meer dan een band, het is een waar collectief kunstwerk. Schwarzblut pakt historische dichtkunst, elektronische muziek, Wagneriaanse orkestraties en grootse videoprojecties samen tot een visueel muziekspektakel. Vanavond de presentatie van hun vierde studio album ‘Idisi’, genoemd naar een goddelijk, vrouwelijk wezen uit de Germaanse mythologie. Om dit nieuwe album te vieren speelt de band vanavond twee sets: het nieuwe album én hun beste nummers van de afgelopen 10 jaren.

Non-Alignment Pact werpt met zijn moderne mix van melodieuze darkwave en ruwe post-punk een sombere blik op de tijdgeest.
Onderwerpen als Koude Oorlog, nucleaire dreiging, terrorisme en een waanzinnige en geldverslindende wapenwedloop leken ver weg maar blijken actueler dan ooit. Dit vertaalt de band naar energieke songs, waarin soms depressieve wave, soms de woede en wanhoop van punk overheerst.

Foto's van Schwarzblut, Non-Alignment Pact

Foto Schwarzblut te Summer Darkness 2013 Foto Schwarzblut te Summer Darkness 2013 Foto Schwarzblut te Summer Darkness 2013 Foto Schwarzblut te Summer Darkness 2013 Foto Schwarzblut te Summer Darkness 2013
 
Bekijk alle 5 foto's van Schwarzblut