concert: Het Gelders Orkest / Marcel Veenendaal / Tom Trapp in Doornroosje op ZATERDAG 01 SEPTEMBER 2018

  • Het Gelders Orkest
    The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
  • Het Gelders Orkest
    The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso
    © Marcel Poelstra
ZA.
01 SEP
HET GELDERS ORKEST / MARCEL VEENENDAAL / TOM TRAPP Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
Toegang 32

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 september 2018.
Dat is 2061 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dit optreden vindt plaats in Openluchttheater De Goffert.

Het Gelders Orkest, Marcel Veenendaal en arrangeur/componist Tom Trapp vinden elkaar in een uniek project & samenwerking: Ohm.

Een lang gekoesterde wens van Marcel Veenendaal (leadzanger van de succesvolle band DI-rect) gaat met dit project in vervulling. Maar wat is Ohm precies? Ohm kent geen vaste vorm. Ohm is organisch. Ohm leeft en ademt; bestaat in het moment. Ohm vormt een muzikale reis door de ogen van Marcel Veenendaal – een ervaring, een sfeer, een directe emotie, voelbaar voor iedereen die de oren openstelt en meereist. Deze reis heeft als inspiratiebron de mantra van de manen. Een cyclus van 13 manen die om de 28 dagen wederkeren en één dag buiten de tijd overlaten. Ohm laat zich inspireren door het mysterie van tijd. Neem de tijd, en ervaar tijd door de klanken van Marcel’s zielenspinsels. Ohm zal je vinden en binden, reisgenoten die durven genieten, die durven lijden, die durven voelen.

Foto's van Het Gelders Orkest, Marcel Veenendaal, Tom Trapp

Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Het Gelders Orkest te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 6 foto's van Het Gelders Orkest

Gerelateerd nieuws