concert: Dries Roelvink in Paradiso op MAANDAG 10 SEPTEMBER 2018

  • Ruth Jacott
    Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Ruth Jacott
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
MA.
10 SEP
DRIES ROELVINK Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
Hoofdprogramma Dries Roelvink
Voorprogramma Ruth Jacott

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 10 september 2018.
Dat is 2027 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Dries Roelvink in Paradiso
DEZE Dries Roelvink TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 10 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 36,00

EXTRA INFORMATIE

Volkszanger uit de Jordaan. Dries Roelvink werd in 1959 geboren in het hartje van de Jordaan. De zoon van een voetbaltrainer en een zangeres achtervolgde eerst het beroep van zijn vader, moeder Alie nam toentertijd platen op met onder meer Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries zong alleen na wedstrijden in het spelershome, maar deed toch eens mee aan een talentenjacht. Deze won hij direct, wat er voor zorgde dat de jonge Dries in 1985 zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing. Vrijwel direct was hij in het bezit van een platencontract.
Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ liet niet lang op zich wachten. En vele andere hitnoteringen volgde, met onder meer ‘ Alleen Door Jou’, ‘Ik Kom Eraan (Route du Soleil)’ en ‘Plaatje Van Een Vrouw’. Met zoon Dave nam Roelvink enkele jaren geleden het nummer ‘Samen Door Het Leven’ op. Nu staat de zanger in Paradiso, op een steenworp afstand van zijn geboortegrond.

Foto's van Dries Roelvink, Ruth Jacott

Foto Dries Roelvink te Dauwpop 2008 Foto Ruth Jacott te Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater Foto Ruth Jacott te Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater Foto Ruth Jacott te Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater Foto Ruth Jacott te Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater Foto Ruth Jacott te Zuiderpark Live: Ruth Jacott - 19/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 1 foto's van Dries Roelvink
Bekijk alle 21 foto's van Ruth Jacott

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws