concert: karsu - Plays Atlantic in Kantine Walhalla

  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
ZA.
03 MRT
KARSU - PLAYS ATLANTIC 20:30 uur Kantine Walhalla, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Karsu
Toegang €16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 maart 2018.
Dat is 860 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Multitalent Karsu, van wie de Turkse wortels in de Hollandse klei groeiden, duikt in de muziek en het verhaal van Atlantic Records. U weet wel, het roemruchte indielabel dat uitgroeide tot megaspeler in de muziekindustrie. Opvallende keuze? Dan wist u vast niet dat oprichter Ahmet Ertegün als ambassadeurszoon - één van de eerste Turken in Amerika was. Zijn persoonlijke geschiedenis vormt de inspiratiebron voor deze show van Karsu: een reis die leidt van Ahmets Turkse roots tot de bruisende jazz die we vandaag de dag nog kennen.

Samen met een ijzersterke band, bestaande uit strakke trompet, ritmische drum en warme contrabas, brengt Karsu liedjes ten gehore uit de tijd dat Atlantic Records net begon, eind jaren 40. Het was de broeierige tijd van de black music, waarin jazz, rhythm & blues en soul aan populariteit won.

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws