concert: Ólafur Arnalds in Theater Rotterdam op MAANDAG 29 OKTOBER 2018

  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen
  • Ólafur Arnalds
    Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli
    © Tim van Veen
MA.
29 OKT
ÓLAFUR ARNALDS Grote Zaal, 20:30 uur Theater Rotterdam, Rotterdam (door: Rotown )
2018
Hoofdprogramma Ólafur Arnalds

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 29 oktober 2018.
Dat is 2004 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ólafur Arnalds in Theater Rotterdam
DEZE Ólafur Arnalds TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 29 okt
Theater Rotterdam, Rotterdam
€ 31,50

EXTRA INFORMATIE

Ólafur Arnalds is een gerenommeerd componist, multi-instrumentalist en producer uit IJsland. Arnalds is jarenlang actief bij het toonaangevende label Erased Tapes; hij vormt stromingen als neoklassiek, minimal, experimentele techno en post-rock tot een geheel uniek vocabulaire. Tegenwoordig is Arnalds een veelgevraagd soundtrackschrijver, voor o.a. de Britse tv-show Broadchurch, Philip K. Dick’s Electric Dreams en Ronald Krauss’ film Gimme Shelter. Met Janus Rasmussen van Bloodgroup vormt hij het elektronische duo Kiasmos.

Ólafur Arnalds is Ólafur Arnalds niet als hij niet bleef innoveren en spelen met de mogelijkheden van muziek. Met een intieme kring aan spelers werkt hij aan een gloednieuwe liveshow. Dit keer komt hij met een strijkkwartet met uniek bewerkte snaren, een drummer/percussionist en een orkest van zelfspelende piano’s en synthesizers (!). Kortom, verbijstering is weer eens vaste kost in de opzienbarende wereld van Ólafur Arnalds.

Foto's van Ólafur Arnalds

Foto Ólafur Arnalds te Iceland Airwaves 2009 Foto Ólafur Arnalds te Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli Foto Ólafur Arnalds te Ólafur Arnalds - 8/5 - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven Foto Ólafur Arnalds te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Ólafur Arnalds te Klub Radar 11 - 15/5 - Tivoli Foto Ólafur Arnalds te Ólafur Arnalds - 8/5 - Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven
 
Bekijk alle 28 foto's van Ólafur Arnalds

Gerelateerd nieuws