concert: Barry Hay Flying V Formation in Groene Engel op VRIJDAG 23 MAART 2018

  • Barry Hay Flying V Formation
    paaspop 2013 - dag 3
    © Bas van der Vorm
  • Barry Hay Flying V Formation
    paaspop 2013 - dag 3
    © Bas van der Vorm
VR.
23 MRT
BARRY HAY FLYING V FORMATION 20:30 uur Groene Engel, Oss
2018
Toegang 17.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 maart 2018.
Dat is 1148 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Barry Hay's Flying V Formation
Golden Earring frontman Barry Hay besloot een nieuw project op te starten en in 2016 was daar het debuutalbum van zijn eigen Flying V Formation! Met toetsenist Huub van Loon, DeWolff-gitarist Pablo van de Poel en de succesvolle muzikanten Jan Rooymans en Daim de Rijke in de gelederen staat er een vette rockband op de planken!

Barry Hay's Flying V Formation brengt de rauwe live-energie van de pure rock. Het debuut is dan ook een coherent en onvervalst rock & roll album. gewoorden. Luister maar eens naar het openingsnummer Wait a Minute, het heerlijk slepende I’m Not Drowning (een cover van een onbekend akoestisch nummer van Steve Winwood) of het messcherpe Razorblade. Rustmomenten zijn er ook zoals het prachtig beschouwende, bijna zes minuten durende sluitstuk Beautiful Life.

Een avond heerlijk rocken? Dan ben je bij Barry Hay en zijn mannen aan het goede adres!

Foto's van Barry Hay Flying V Formation

Foto Barry Hay Flying V Formation te paaspop 2013 - dag 3 Foto Barry Hay Flying V Formation te Parkpop 2013 Foto Barry Hay Flying V Formation te Barry Hay Flying V Formation - 09/11 - De Helling Foto Barry Hay Flying V Formation te paaspop 2013 - dag 3 Foto Barry Hay Flying V Formation te Barry Hay Flying V Formation - 09/11 - De Helling Foto Barry Hay Flying V Formation te Barry Hay Flying V Formation - 09/11 - De Helling
 
Bekijk alle 28 foto's van Barry Hay Flying V Formation

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest