concert: Di-rect in Doornroosje

ZA.
13 OKT
DI-RECT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Di-rect
CONCERT UITVERKOCHT
Di-rect in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 13 okt
DI-RECT (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

DI-RECT staat alweer bijna 16 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio- en liveklassiekers in de achterzak. Het begon met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’ en al snel was de band al niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daar opvolgden waren een ‘Rollercoaster ride’. Met zeven albums, diverse top 10 hits, talloze awards en vooral meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat de enthousiaste rockband ‘Here to stay’ is.

Hun nieuwe album ‘Rollin With The Punches’ heeft de catchy singles ‘Rockstar’ en ‘With A Little Help’ opgeleverd en laat horen dat DI-RECT zich nog steeds ontwikkelt en zich laat beïnvloeden door oude soul klassiekers wat een frisse sound oplevert.

FOTO'S VAN Di-rect

Foto Di-rect te Di-rect - 19/10 - TivoliVredenburg Foto Di-rect te Pop on Top 2016 Foto Di-rect te Stöppelhaene 2016 Foto Di-rect te Stöppelhaene 2016 Foto Di-rect te Retropop 2017 Foto Di-rect te Stöppelhaene 2016
 
Bekijk alle 385 foto's van Di-rect

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS