concert: Derek Forbes in De Oosterkerk op ZATERDAG 03 MAART 2018 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Derek Forbes in De Oosterkerk) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
03 MRT
DEREK FORBES 20:15 uur De Oosterkerk, Zeist
2018
Hoofdprogramma Derek Forbes
Toegang 19,50

EXTRA INFORMATIE

Na een jaar in studio's gewerkt te hebben met diverse muzikanten heeft Derek Forbes (bassist/schrijver van Simple Minds) besloten, naar aanleiding van de vele verzoeken van zijn fans, om zijn nieuw album LIVE te laten horen. In Amerika heeft hij een tour gedaan waarin duidelijk werd dat er behoefte was aan een Europese tour.

Het album "Echoes" bestaat uit 11 songs die hij schreef in de tijd dat hij met de Simple Minds werkte. Ze zijn voorzien van een nieuw jasje en Derek bespeelt (op het album) alle instrumenten zelf. Ook nam hij de zang voor zijn rekening. Tijdens zijn toer zal hij begeleid worden door speciaal door hem geselecteerde musici, allen met een behoorlijk muzikaal verleden.

Na Simple Minds was Derek bassist/schrijver bij de Duitse band Propaganda, gevolgd door Oblivion Dust ( Japan). Hij vormde met 2 andere ex-leden van de Simple Minds, Bryan McGee en Mick McNeill, de band XSM.