concert: Rosemary & Garlic in Rotown op ZONDAG 15 APRIL 2018

  • Robin Kester
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Robin Kester
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
ZO.
15 APR
ROSEMARY & GARLIC 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Rosemary & Garlic
Voorprogramma Robin Kester

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 15 april 2018.
Dat is 2204 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rosemary & Garlic in Rotown
DEZE Rosemary & Garlic TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 15 apr
Rotown, Rotterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

In Amerika gebruikt men met regelmaat het gezegde pushing the river, wat in feite betekent 'het tevergeefs tarten van bepaalde natuurkrachten'. Bij het titelloze debuut van de Nederlandse indiefolksensatie Rosemary & Garlic kruipt een soortgelijk gevoel te boven. De liedjes van Anne van der Hoogen (zang/gitaar) en Dolf Smolenaers (toetsen/electronica) zijn van haast onaardse pracht en raken je middenin het hart.

De expressieve, spatzuivere stem van Van der Hoogen vormt het aandachtspunt, Smolenaers schildert inventief en met geluidslandschappen eromheen. We hadden het al over natuurkrachten: het is onmogelijk de tranen te bedwingen op liedjes als I'll Come To You en Old Now.

De laatstgenoemde song is inmiddels meer dan 7 miljoen keer beluisterd. Op Bandcamp werd Rosemary & Garlic uitgeroepen tot de best verkochte folk-act, met slechts een eerste EP, The Kingfisher, op zak. In rap tempo wint Rosemary & Garlic nieuwe zieltjes.

Foto's van Rosemary & Garlic, Robin Kester

Foto Rosemary & Garlic te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Rosemary & Garlic te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Robin Kester te 3voor12 Song van het Jaar 2023 Foto Robin Kester te Motel Mozaique 2022 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 2 foto's van Rosemary & Garlic
Bekijk alle 20 foto's van Robin Kester

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws