concert: Andere Koek! in Wolbodo op VRIJDAG 12 JANUARI 2018

  • Andere Koek!
    Westerpop 2016
    © Anja de Bruijn
  • Andere Koek!
    Westerpop 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
12 JAN
ANDERE KOEK! 20:00 uur Wolbodo, Delft
2018
Hoofdprogramma Andere Koek!
Voorprogramma Stennis

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 januari 2018.
Dat is 2267 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

In het nieuwe jaar is Wolpop er weer voor je maandelijkse culturele gezelligheid! We beginnen 2018 met lekkere SKA! We openen met gloedje nieuwe band stennis. Later dit jaar komen hun eerste nummers uit en nu staan ze al bij Wolpop! Daarna komt Andere Koek! ook langs met hun tour om hun 10 jarig bestaan te vieren. Uiteraard geen entree, maar afname van alcoholische consumpties of een donatie worden altijd op prijs gesteld.

Andere Koek! stond in voorprogramma's van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro, deze acht mannen en vrouwen doen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en vuig tot een dansbaar geheel.

STENNIS is een nieuwe band uit de Randstad die aanstekelijke, flirterige Oost-Europese muziek combineert met oer-Hollandse smartlappen. De band bezingt modern relevante thema's als het leven, de dood en Tinder. Dansbaar, authentiek en overlopend van ingehouden energie.

Foto's van Andere Koek!, Stennis

Foto Andere Koek! te Westerpop 2016 Foto Andere Koek! te Westerpop 2016 Foto Andere Koek! te Westerpop 2016 Foto Andere Koek! te Westerpop 2016 Foto Andere Koek! te Westerpop 2016 Foto Andere Koek! te Westerpop 2016
 
Bekijk alle 6 foto's van Andere Koek!