concert: DeWolff in Maassilo

VR.
11 MEI
DEWOLFF 19:30 uur Maassilo, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA DeWolff
VOORPROGRAMMA The Dawn Brothers
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets DeWolff in Maassilo
DEZE DeWolff TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 11 mei
Maassilo, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

DeWolff laat zich omschrijven als “drie oude zielen in een jong lichaam” die iedere show spelen alsof het de laatste show op aarde is. Met zes studioplaten en een livealbum op zak, en dat in slechts acht jaar bestaansrecht, weet je dat het orgelvreter Robin Piso en de gebroeders Van der Poel altijd menens is. DeWolff is een ode aan sixties/seventies mastodonten als Deep Purple, Focus en The Allman Brothers, en tegelijkertijd de nieuwe evolutionaire tak.

DeWolff speelt zo’n beetje ieder jaar in Rotterdam, elke keer met nét dat beetje extra bevlogen enthousiasme, virtuositeit en bluf. Als het aan dit illustere trio ligt, maken ze het podium permanent hun thuis. De Electrosaurus is nog lang niet uitgestorven en vanavond aanschouwt de Maassilo eigenhandig de triomf van dit Heilige Beest van de Apocalypse!

FOTO'S VAN DeWolff, The Dawn Brothers

Foto DeWolff te Lowlands 2018 - Zaterdag Foto DeWolff te Once in a blue moon festival 2018 Foto DeWolff te Appelpop 2018 Foto DeWolff te Paaspop Schijndel 2011 Foto DeWolff te ScumBash 2016 Foto DeWolff te Zwarte Cross 2014 - Dag 2
 
Bekijk alle 235 foto's van DeWolff
Bekijk alle 20 foto's van The Dawn Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST