concert: Maceo Parker in Paard op ZATERDAG 31 MAART 2018

  • Maceo Parker
    Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg
  • Maceo Parker
    Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg
ZA.
31 MRT
MACEO PARKER Grote Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2018
Hoofdprogramma Maceo Parker

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 31 maart 2018.
Dat is 2210 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Maceo Parker in Paard
DEZE Maceo Parker TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 31 mrt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Zijn naam staat synoniem met Funk Music, zijn cv is onberispelijk; zijn band: het compactste funkorkest ter wereld. Simpel gezegd, er is geen betere levende showman dan Maceo Parker. Het vangen van een van de marathonshows van deze altsax maestro is echt een transcendente ervaring voor elke fan van funk, jazz, hiphop, R & B en soul: zijn uitvoeringen zijn nooit teleurstellend en staan garant voor een funky time. Op naar dat kookpunt met zwetende grooves en parelende solo’s.

Maceo Parker is een funk titan. Zijn oeuvre is net zo belangrijk voor het genre als die van James Brown, George Clinton en Bootsy Collins, die allemaal hebben samengewerkt met Parker. Op een breder niveau moet Parker worden beschouwd als simpelweg een van de beste saxofonisten aller tijden. Hij strekte de grenzen van de muziek uit, vormde een nieuwe speelstijl en, belangrijker nog, maakt gewoonweg geweldige muziek.

Foto's van Maceo Parker

Foto Maceo Parker te North Sea Jazz 2017 - Zondag Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 07/11 - Carré Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 07/11 - Carré Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Maceo Parker te Maceo Parker - 29/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 31 foto's van Maceo Parker

Gerelateerd nieuws