event: Joost Lijbaart - Under the Surface in Bimhuis op VRIJDAG 19 JANUARI 2018

  • Sanne Rambags
    Goois Jazz Festival 2018
    © Marcel Poelstra
  • Bram Stadhouders
    Cross-linx Rotterdam 2017
    © Anja de Bruijn
VR.
19 JAN
JOOST LIJBAART - UNDER THE SURFACE 20:30 uur Bimhuis, Amsterdam
2018

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 januari 2018.
Dat is 2287 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Joost Lijbaart - Under the Surface in Bimhuis
DEZE Joost Lijbaart - Under the Surface TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 jan
Bimhuis, Amsterdam
€ 15,00 - 18,00

EXTRA INFORMATIE

Sfeer, poëzie en improvisatie spelen een cruciale rol in de nieuwe band van slagwerker Joost Lijbaart, met vocaliste Sanne Rambags en gitarist Bram Stadhouders.

Under the Surface werd gevormd door drummer Joost Lijbaart (bekend uit de bands van Yuri Honing), de jonge vocaliste Sanne Rambags (winnaar Conservatorium Talent Award 2017) en gitarist Bram Stadhouders (die eerder samenwerkte met het Nederlands Kamerkoor, Jim Black en Sidsel Endresen). Zij ontwikkelden naar eigen zeggen een ‘universele taal’ met hun uitzonderlijke samenspel.

Sanne Rambags is een van de weinige zangeressen van haar generatie die op een open manier kan improviseren, soms met zelfgeschreven teksten en gedichten en soms door haar stem te gebruiken als een instrument dat aansluit bij het open groepsgeluid. Joost Lijbaart behoort tot de top van de Nederlandse jazzscene. Bram Stadhouders is een van de meest veelbelovende musici in het Europese improvisatiecircuit.

Foto's van Bram Stadhouders, Joost Lijbaart, Sanne Rambags

Foto Bram Stadhouders te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Bram Stadhouders te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Bram Stadhouders te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Bram Stadhouders te Cross-linx Rotterdam 2017 Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018 Foto Sanne Rambags te Goois Jazz Festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Bram Stadhouders
Bekijk alle 4 foto's van Sanne Rambags

Gerelateerd nieuws