concert: Alice Merton in Bitterzoet op MAANDAG 05 MAART 2018

  • Alice Merton
    Metropolis Festival 2018
    © Anja de Bruijn
  • Alice Merton
    Eurosonic Noorderslag 2018 - donderdag
    © Irwan Notosoetarso
MA.
05 MRT
ALICE MERTON 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2018
Hoofdprogramma Alice Merton
Voorprogramma Sion Hill

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 05 maart 2018.
Dat is 2257 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Alice Merton in Bitterzoet
DEZE Alice Merton TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 05 mrt
Bitterzoet, Amsterdam
€ 15,89

EXTRA INFORMATIE

Duits-Ierse zangeres die afgelopen zomer bekend werd met het nummer ‘No Roots’. Na een weergaloos jaar vol hoogtepunten, is Alice Merton er klaar voor om ook het nieuwe jaar haar belofte in te lossen. Één van die hoogtepunten was haar nummer 'No Roots', dat door heel Europa een megahit werd. Ook daarbuiten werd de Iers-Duitse singer-songwriter opgemerkt. Het nummer klom ook in Billboard Charts voortdurend omhoog.
Het typeert ook deels de levensloop van Alice Merton. Ze groeide op in Canada, verhuisde later naar Duitsland om vervolgens in Groot-Brittannië haar nieuwe thuis te vinden. Haar droom om muzikante te worden kwam uit toen ze haar platenlabel Paper Plane Records Int. oprichtte en zelf nummers begon uit te brengen. Op maandag 5 maart treedt Alice Merton op in Bitterzoet. Verwacht veel nieuw materiaal, maar ook haar bekende werk dat afkomstig is van de 'No Roots EP'.

Foto's van Alice Merton, Sion Hill

Foto Alice Merton te Sziget 2022 - Donderdag Foto Alice Merton te Sziget 2022 - Donderdag Foto Alice Merton te Eurosonic Noorderslag 2018 - donderdag Foto Alice Merton te Sziget 2022 - Donderdag Foto Alice Merton te Metropolis Festival 2018 Foto Alice Merton te Sziget 2022 - Donderdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Alice Merton

Gerelateerde festivals