concert: Trio Martinu in Kapel Bovendonk op VRIJDAG 19 JANUARI 2018

VR.
19 JAN
TRIO MARTINU 20:15 uur Kapel Bovendonk, Hoeven
2018
Hoofdprogramma Trio Martinu
Toegang Kaarten kosten € 32,50 inclusief een consumptie na afloop in de refter van Bovendonk. Maak er een compleet uitstapje van door voorafgaand aan het concert te genieten van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Hiermee reserveert u direct ook een mooie plaats op de voorste rijen.
U kunt uw kaarten online bestellen of aanschaffen bij de bekende verkooppunten 't Koepelke op de Markt 36, Villa Viva Sam Sam aan de Polderstraat 2a en Flesjewijnshop aan de Polderstraat 1 in Oudenbosch en bij de Bovendonk in Hoeven.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 januari 2018.
Dat is 2288 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Trio Martinů ontstond in 1990 aan het Praags Conservatorium. Onder begeleiding van Antonín Kohout (cellist van het Smetana Kwartet) en later van Michael Schnitzler (viooldocent aan de Musikhochschule in Wenen) begon het pianotrio aan een succesvolle carrière. Sinds 1993 is de bezetting onveranderd: Petr Jiříkovský (piano), Pavel Šafařík (viool) en Jaroslav Matějka (cello). In 1995 wonnen de musici het Charles Hennen Concours in Heerlen (tegenwoordig Orlando Concours) en ontvingen de jaarlijkse prijs van de Tsjechische Kamermuziek Vereniging, gelieerd aan de Tsjechische Filharmonie. Sindsdien gaf het Trio Martinů vele concerten tijdens festivals en in concertzalen in eigen land en ver daarbuiten: onder meer in Nederland, België, Spanje, Engeland, Japan en Zuid-Korea.

Programma
1. Dmitry Shostakovich- Trio in C minor, op. 8 (13´)
2. Bohuslav Martinu – Piano Trio no. 3 in C major (20´)
3. Antonin Dvorak – Trio “Dumky” (32´)