concert: Dool in 013

ZO.
18 MRT
DOOL Jupiler Zaal, 19:45 uur 013, Tilburg
2018
HOOFDPROGRAMMA Dool
VOORPROGRAMMA Harakiri For The Sky
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Dool in 013
DEZE Dool TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 18 mrt
013, Tilburg
€ 17,60

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar bewees DOOL dat zij een van de meest interessante Nederlandse bands uit het ondergrondse zijn. Na hun zegetocht op Roadburn bracht de band begin 2017 hun debuutplaat ‘Here Now, There Then’ uit. Op deze plaat horen we donkere rock die met new-wave-, folk- en post-rock invloeden je bij je lurven grijpt en niet meer loslaat. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat je hier met leden van Elle Bandita, The Devil’s Blood en GOLD te maken hebt. Eerder dit jaar wist de band al een volle Jupiler Stage overtuigen met een indrukwekkend sterke set. Vanavond verwachten we natuurlijk niets minder van Rianne en haar mannen.

Alsof deze avond nog niet fijn genoeg was, staat het post-blackmetal duo Harakiri for the Sky als special guest op de bill. Op de erg fijne plaat 'III: Trauma' (2016) is atmosferische blackmetal te horen die liefhebbers van Deafheaven, Ghost Bath en (vroege) Alcest goed moet doen. In februari komt het vierde album 'Arson' uit.

FOTO'S VAN Dool, Harakiri For The Sky

Foto Dool te Zwarte Cross 2017 Foto Dool te Zwarte Cross 2017 Foto Dool te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Dool te Werfpop 2017 Foto Dool te Breda Barst 2017 Foto Dool te Dauwpop 2017
 
Bekijk alle 66 foto's van Dool
Bekijk alle 3 foto's van Harakiri For The Sky

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS