concert: Marietta Petkova in Kapel Bovendonk op VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

VR.
17 NOV
MARIETTA PETKOVA 20:15 uur Kapel Bovendonk, Hoeven
2017
Hoofdprogramma Marietta Petkova
Toegang Kaarten kosten € 32,50 inclusief een consumptie na afloop in de refter van de Bovendonk. Maak er een compleet uitstapje van door voorafgaand aan het concert te genieten van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Hiermee reserveert u direct ook een mooie plaats op de voorste rijen.
U kunt uw kaarten online bestellen of aanschaffen bij de bekende verkooppunten 't Koepelke op de Markt 36, Villa Viva Sam Sam aan de Polderstraat 2a en Flesjewijnshop aan de Polderstraat 1 in Oudenbosch en bij de Bovendonk in Hoeven.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 november 2017.
Dat is 2351 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 17 november 20:15 uur geeft de wereldberoemde Bulgaarse pianiste Marietta Petkova een recital in de kapel van Bovendonk in Hoeven. Op het programma staan werken van Bach, Chopin en Rachmaninov.

Reis niet meer naar het Concertgebouw in Amsterdam of de Doelen in Rotterdam, wij verwelkomen wereldberoemde musici in de gemeente Halderberge. Geniet van het vertrouwde concept, een klassiek concert van wereldklasse in de bijzonder ambiance van Bovendonk met na afloop een goed glas wijn.

“Marietta Petkova is een fenomeen dat één wordt met de vleugel en vervolgens diep doordringt tot de ziel van de componist. Eén van de grootste pianisten van deze tijd” aldus Luister.
Marietta Petkova werd geboren in de Bulgaarse stad Ruse. Hier startte zij haar pianostudie aan het muzieklyceum en vervolgde haar studie in Sofia, Wenen en Banff, Canada. In 1990 vestigde zij zich in Amsterdam. Het Sweelinck Conservatorium werd afgesloten met een 10 met onderscheiding.