concert: Jasper Steverlinck in C.C. Strombeek op WOENSDAG 15 NOVEMBER 2017

  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg
    © Arend Jan Hermsen
  • Jasper Steverlinck
    Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis
    © Arend Jan Hermsen
WO.
15 NOV
JASPER STEVERLINCK 20:00 uur C.C. Strombeek, Grimbergen
2017
Hoofdprogramma Jasper Steverlinck

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 15 november 2017.
Dat is 2356 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jasper Steverlinck is in de eerste plaats bekend als frontman van de succesvolle band Arid, die rond de millenniumwissel alomtegenwoordig was in de hitlijsten en op festivalpodia.


Jasper Steverlinck presenteert tijdens deze tournee de langverwachte opvolger, waarvan de single 'That's not how dreams are made' al een veelbelovende voorbode was.

Op deze plaat gaat hij terug naar de bron: zijn unieke stem. Zijn schrijftalent is gerijpt, de teksten rollen schijnbaar moeiteloos over zijn tong. Klinkend als een klok, mede dankzij producer Jean Blaute. En slechts begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen, blinken de nummers uit in eenvoud. Dit najaar is Vlaanderen de eerste halte op weg naar de rest van de wereld.

Foto's van Jasper Steverlinck

Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis
 
Bekijk alle 38 foto's van Jasper Steverlinck

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws