concert: Pumarosa in Rotown

VR.
12 JAN
PUMAROSA 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Pumarosa
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Pumarosa in Rotown
DEZE Pumarosa TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 jan
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Pumarosa is een ongrijpbare band: broeierig, hypnotiserend, spiritueel. Onder de spreuk van het volprezen debuut The Witch wordt de luisteraar diep in een oerwoud van geluid getrokken. De vele elementen die Pumarosa tersluiks toepast overvallen en verwonderen: een fraaie blazers-melodie schijnt door de duisternis, een onverwacht krassende gitaar springt tevoorschijn, een onderhuidse triphop-beat glipt langszij. The Witch is een soort ecosysteem van geluid waarin je bij elke luisterbeurt nieuwe fenomenen ontdekt.

De constante factors zijn de expressieve stem van zangeres/gitariste Isabel Munoz-Newsome en de constant dansbare drive. Er zijn maar weinig bands die avontuurlijkheid zo knap verzoenen met dwingende beats. We kunnen je verzekeren dat dit concert naast de ziel ook het lichaam tot beweging aanzet. Het legendarische Depeche Mode strikte Pumarosa terecht als voorprogramma en tussen die grote shows in komt de band bij ons buurten.

FOTO'S VAN Pumarosa

Foto Pumarosa te London Calling 2015 #2 - zaterdag Foto Pumarosa te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Pumarosa te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Pumarosa te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Pumarosa te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Pumarosa te Lowlands 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 18 foto's van Pumarosa

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST