concert: BEAUX / Kita Menari in Simplon op VRIJDAG 23 FEBRUARI 2018

  • BEAUX
    Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
    © Joyce van Doorn
  • Kita Menari
    Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
VR.
23 FEB
BEAUX / KITA MENARI Kleine Zaal, 20:30 uur Simplon, Groningen
2018
Hoofdprogramma BEAUX Kita Menari

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 februari 2018.
Dat is 2246 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets BEAUX / Kita Menari in Simplon
DEZE BEAUX / Kita Menari TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 23 feb
Simplon, Groningen
€ 8,00

EXTRA INFORMATIE

Het frisse vrolijke geluid van de Utrechtse indiepop band BEAUX is fijn om bij weg te dromen of om je nieuwe danspasjes op te oefenen. De band onderscheidt zich door elektronische synthsounds te combineren met catchy gitaarpartijen en zanglijnen. De eerste single ‘I Don’t Mind’ werd door de radio meteen met enthousiasme onthaald en debuut EP ‘Where This Could Go’ werd gepresenteerd in een uitverkochte Cinetol in Amsterdam.

Kita Menari is het geesteskind van zanger en songwriter Micha de Jonge. De naam van de band heeft een bijzonder verhaal, na een bijna dood ervaring in Maleisië besloot Micha het roer om te gooien door zijn energie te focussen op het creëren van muziek die het leven viert. Kita Menari betekent in het Maleis “Wij Dansen” en staat symbool voor die bewustwording. Het catchy geluid dat daaruit is voortgekomen brengt de band sindsdien in een sneltreinvaart.

Foto's van BEAUX, Kita Menari

Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 9 foto's van BEAUX
Bekijk alle 11 foto's van Kita Menari

Gerelateerd nieuws