concert: Dotan in Paradiso ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
17 MEI
DOTAN Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Dotan
VOORPROGRAMMA Lucy Rose

EXTRA INFORMATIE

Na het spelen van honderden huiskamerconcerten om zijn podiumangst te overwinnen, bracht Dotan in 2014 zijn langverwachte debuut ‘7 Layers’ uit. Direct groeide de singer-songwriter, met dank aan hitsingles als ‘Home’ en ‘Hungry’, uit tot een van de graagst geziene gasten op de Nederlandse en Europese podia, met als absolute climax het uitverkochte concert in Ziggo Dome eind 2015. Daarna ging Dotan op tour in Noord-Amerika met de legendarische Ben Folds en hield hij zich veel bezig met een podium bieden aan talentvolle singer-songwriters bij zijn 7 Layers Sessions en Festival. Op muzikaal vlak trok Dotan zich terug in zijn woonkamer voor het opnemen van nieuwe muziek. Single ‘Bones’ laat de nieuwe, uitgeklede aanpak horen waarmee de artiest teruggaat naar de basis. In Paradiso speelt hij met zijn volledige band.

FOTO'S VAN Dotan, Lucy Rose

Foto Dotan te Popronde Emmen 2012 Foto Dotan te Dauwpop 2015 Foto Dotan te Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Foto Dotan te Huntenpop 2016 Foto Dotan te Songbird 2014 - dag 2 Foto Dotan te Songbird 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 116 foto's van Dotan
Bekijk alle 21 foto's van Lucy Rose

GERELATEERD NIEUWS