concert: Dotan in Paradiso ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
17 MEI
DOTAN Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Dotan
VOORPROGRAMMA Lucy Rose

EXTRA INFORMATIE

Na het spelen van honderden huiskamerconcerten om zijn podiumangst te overwinnen, bracht Dotan in 2014 zijn langverwachte debuut ‘7 Layers’ uit. Direct groeide de singer-songwriter, met dank aan hitsingles als ‘Home’ en ‘Hungry’, uit tot een van de graagst geziene gasten op de Nederlandse en Europese podia, met als absolute climax het uitverkochte concert in Ziggo Dome eind 2015. Daarna ging Dotan op tour in Noord-Amerika met de legendarische Ben Folds en hield hij zich veel bezig met een podium bieden aan talentvolle singer-songwriters bij zijn 7 Layers Sessions en Festival. Op muzikaal vlak trok Dotan zich terug in zijn woonkamer voor het opnemen van nieuwe muziek. Single ‘Bones’ laat de nieuwe, uitgeklede aanpak horen waarmee de artiest teruggaat naar de basis. In Paradiso speelt hij met zijn volledige band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Dotan, Lucy Rose

Foto Dotan te ParkCity Live 2016 Foto Dotan te Share A Perfect Day 2016 Foto Dotan te Pinkpop 2015 - Zaterdag Foto Dotan te Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Foto Dotan te Dauwpop 2011 Foto Dotan te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 116 foto's van Dotan
Bekijk alle 21 foto's van Lucy Rose

GERELATEERD NIEUWS