concert: Walter TV in V11 op DONDERDAG 07 DECEMBER 2017

  • Niko
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Niko
    Werfpop 2019
    © Arend Jan Hermsen
DO.
07 DEC
WALTER TV 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2017
Hoofdprogramma Walter TV
Voorprogramma Niko

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 december 2017.
Dat is 2333 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Walter TV in V11
DEZE Walter TV TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 07 dec
V11, Rotterdam
€ 9,50

EXTRA INFORMATIE

De simpelste manier om het uit te leggen: Walter TV is in feite Mac DeMarco zonder Mac DeMarco. Okay, okay, Mac heeft in het verleden nog in Walter TV gedrumd. Maar deze band is hoofdzakelijk het breinkind van Pierce McGarry, de man die veel van DeMarco’s melige videoclips regisseert. Muzikaal gezien is Walter TV best ongrijpbaar: de absurde, soms flauwe humor sijpelt vaak door in de teksten, en de met effecten vervormde instrumentatie geeft de band een sinister randje.

Qua geest kun je vergelijkingen maken met Ariel Pink, Ween, of het misvormde broertje van Homeshake, nog een band uit de ‘jizz jazz’ kliek van DeMarco. De nieuwe plaat van Walter TV heet Carpe Diem, de welbekende credo voor ‘pluk de dag’. Een mooi advies om op te volgen door deze beroepsgekken live en van dichtbij mee te maken. Als je even geen zin hebt in het commentaar van Frank Snoeks of het zoveelste reclameblok kun je vanavond altijd nog overschakelen naar Walter TV!

Foto's van Niko

Foto Niko te Sniester Festival 2019 Foto Niko te Werfpop 2019 Foto Niko te Werfpop 2019 Foto Niko te Motel Mozaïque 2018 Foto Niko te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Niko te Motel Mozaïque 2018
 
Bekijk alle 9 foto's van Niko

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws