concert: The Picturebooks in Mezz op VRIJDAG 27 OKTOBER 2017 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Picturebooks
    Waterpop 2018
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Picturebooks in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
27 OKT
THE PICTUREBOOKS Kleine zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2017
Hoofdprogramma The Picturebooks

EXTRA INFORMATIE

Maak je klaar voor een sessie stevige rauwe bluesrock waar het vuur vanaf spat, want Wantwo Trash! en Mezz presenteren The Picturebooks – Home is a Heartache Tour 2017.

Het is zeker geen verrassing dat The Picturebooks hun debuut ‘Imaginary Horse’ (2014) in dezelfde garage opnamen als waar ze regelmatig hun motors en choppers repareren. Op deze manier weten de Duitse broeders Fynn Claus Grabke (zang, gitaar) en Philipp Mirtschink (drums) een industriële en unieke sound te creëren.

Dit geluid is nu ook weer terug te horen op ‘Home Is A Heartache’, de nieuwe plaat van het duo die dit jaar verscheen. Vanaf het eerste nummer word je gegrepen door de intensiteit waarmee de mannen spelen, alsof hun leven ervan afhangt. En ook live zet The Picturebooks het podium in vuur en vlam.

Foto's van The Picturebooks

Foto The Picturebooks te Waterpop 2018 Foto The Picturebooks te Waterpop 2018 Foto The Picturebooks te Waterpop 2018 Foto The Picturebooks te Waterpop 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van The Picturebooks

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws