concert: Hot 8 Brass Band in Paradiso op MAANDAG 23 OKTOBER 2017

  • Hot 8 Brass Band
    Hot 8 Brass band
    © Andrea Roell
  • Hot 8 Brass Band
    Hot 8 Brass band
    © Andrea Roell
MA.
23 OKT
HOT 8 BRASS BAND Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2017
Hoofdprogramma Hot 8 Brass Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 23 oktober 2017.
Dat is 1222 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hot 8 Brass Band in Paradiso
DEZE Hot 8 Brass Band TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 23 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 11,35

EXTRA INFORMATIE

Traditionele brassband met eigentijdse mix van hiphop, jazz en funk. De Hot 8 Brass Band is qua bezetting een traditionele brassband, maar ze spelen een eigentijdse, swingende mix van hiphop, jazz en funk.
De band begon zijn carrière in de straten van New Orleans. Overdag speelden de leden tijdens optochten en begrafenissen om ’s avonds direct door te stomen naar een van de vele jazzclubs in de stad. Pas na orkaan Katrina werd de groep wereldwijd bekend, door hun verschijning in Spike Lee’s documentaire ‘When The Levees Broke: A Requiem In Four Acts’. Hoewel de meeste huidige leden al sinds de middelbare school samen musiceren, is de bezetting door de jaren heen veranderd en doet dat nog steeds. Terwijl ze door de VS en over de wereld toeren, wil de groep mensen bewust maken van de problemen in hun stad.

Foto's van Hot 8 Brass Band

Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band Foto Hot 8 Brass Band te Hot 8 Brass band
 
Bekijk alle 12 foto's van Hot 8 Brass Band

Gerelateerd nieuws