concert: Jeroen Kant in 't Rozenknopje op ZONDAG 11 JUNI 2017

  • Jeroen Kant
    On The Road Again 2021
    © Nonja de Roo
ZO.
11 JUN
JEROEN KANT 16:30 uur 't Rozenknopje, Eindhoven
2017
Hoofdprogramma Jeroen Kant

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 11 juni 2017.
Dat is 2511 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sheewawah is de nieuwe band rondom zanger/gitarist/songschrijver Jeroen Kant. Vorig jaar won hij nog de Vlaamse Nekka-prijs en speelde o.a. op Dranouter, twee maal op de Gentse Feesten en drie dagen op rij in de Lotto-Arena. Allemaal in de hoedanigheid van Jeroen Kant & De Sheriffs.

"Dik voor elkaar, houden zo!" zou je denken, maar stilzitten is niet een woord dat in het vocabulaire van Kant voorkomt. Sinds de zomer van 2016 is hij zich weer helemaal aan het toeleggen op zijn oude liefde: de elektrische blues. Hij heeft zelfs zijn baan opgezegd om iedere dag zoveel mogelijk uren te kunnen maken op zijn oude Guild-gitaren. Vanaf dat punt is hij totaal niet meer bezig met het schrijven van liedjes, maar probeert hij alleen nog maar nét zo te klinken als zijn Amerikaanse gitaarhelden. Gek genoeg zijn juist dááruit weer heel veel nieuwe liedjes ontstaan. Liedjes die vragen om een nieuwe sound én om een nieuwe band.



.

Foto's van Jeroen Kant

Foto Jeroen Kant te On The Road Again 2021 Foto Jeroen Kant te On The Road Again 2021 Foto Jeroen Kant te On The Road Again 2021
 
Bekijk alle 3 foto's van Jeroen Kant

Gerelateerd nieuws