concert: Kondi Band in Whoosah (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kondi Band in Whoosah) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
21 JUL
KONDI BAND 19:30 uur Whoosah, Scheveningen (door: Paard )
2017
Hoofdprogramma Kondi Band

EXTRA INFORMATIE


Kondi Band is het verhaal van een blinde zanger en virtuoos ‘duimpianist’ uit Siera Leone die via Youtube ontdekt werd door de Amerikaanse (maar van origine Siera Leoonse) DJ Chief Boima. Chief Boima remixte een van zijn nummers, welke vervolgens zoveel opschudding en opwinding veroorzaakte dat de producer een crowdfundingcampagne startte om de Afrikaanse troubadour naar de VS te halen. Dát lukte.

Het duo is inmiddels uitgegroeid tot een band: Kondi Band. Aangesloten bij het vooraanstaande afro-label Strut en in verwachting van cd ‘Salone’, lijkt het erop dat ze de toekomst van de afromuziek nóg een beetje rooskleuriger komen maken. De dancewereld is al om, dankzij de opzwepende ritmes en zomerse kondi melodielijnen van deze afro-electronische dansmachine. Liefhebbers van Batida, Konono No. 1 en Afrikaanse beats in het algemeen: verenigt u op 21 juli in Whoosah.

Gerelateerd nieuws